Lezzetist Türk Mutfağı'nın lezzetinin dergisidir

1 Mart 2014 Cumartesi

Türkiye MITT Moskova turizm fuarında

MOSKOVA-Türkiye’nin en çok turist aldığı ikinci ülke Rusya’da arka arkaya iki fuar gerçekleşti. INTOURMARKET’in ardından MITT Moskova Turizm Fuarı açıldı. Rusya’da Intourmarket fuarının sona ermesinin hemen ardından MITT Moskova Fuarı başladı. Fuarda Türkiye’nin 1254 m2'lik stand ile yer alıyor.
Türkiye’deki EMITT fuarını da düzenleyen ITE Fuarcılık’ın düzenlediği MITT Moskova fuarında Moskova Kültür ve Turizm Müşavirliği ev sahipliğinde Türkiye 1254 metrekarelik standla temsil ediliyor. Fuarda üç bini aşkın katılımcının yer alacağı belirtiliyor. Bu yıl partner ülkenin İtalya olduğu 21. MITT Moskova Fuarı’nda Türkiye standı 1. Salonda yer alıyor.
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katılmadığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı standında Kültür ve Turizm Müşaviri Alper Özkan ve Kültür ve Turizm Ataşesi İlker Özkan görev yapıyor. Çelik’i temsilen Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Müsteşar Özgür Özaslan fuara katılıyor. Salon 2'de ise Rus tur operatörler ve Türk otelleri yer alıyor.
Bu yıl “modern Türkiye” teması ile fuarda tanıtılan Türkiye standında hem bölgeler için ayrılmış hem de özel katılımcılar için ayrılmış tanıtım masaları yer alıyor.
Rus basını fuarla eş zamanlı olarak Türkiye eki yayınladı. Kommersant ve Komsomolskaya Pravda gazetelerinin eki olarak yayınlanan Global Connection, 19-22 Mart tarihlerinde gerçekleşen MITT Moskova Turizm ve Seyahat Fuarı'yla eş zamanlı yaptığı tanıtımda Rusları Türkiye'ye davet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakaret içerikli ve ahlaka aykırı yorumların yayınlanmasına izin verilmez. Lütfen yorumlarınızı yazarken dikkatli olun. Lezzetist Yönetimi