Lezzetist Türk Mutfağı'nın lezzetinin dergisidir

24 Mart 2014 Pazartesi

Neden LAVA

LAVA – 40 yıllık tecrübe ile birlikte, Türkiye’nin en modern ve en yüksek teknoloji döküm ve emaye fabrikasına sahiptir.
Lava ‘nın ana üretim konusu; döküm demir tencere, tava, ızgara ve ocak üstü döküm ızgaralardır.
Lava; yeni ve son teknoloji döküm kalıplama(Sinto ve Disa), kum hazırlama, ergitme, kumlama/taşlama ve dünyanın emaye konusunda lider şirketi Ferrotechnic Lisansı ile Elektroferotic Emaye kaplama tesisine sahiptir. Makinaların tamamı tam otamatik ve CNC kontrollüdür.
Lava Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde, 6.000m2. kapalı, 15.000m2 açık alandaki fabrikasında üretimini gerçekleştirmektedir.
Lava; sahip olduğu modern tesisi, esnek ve verimli üretim özelliğine sahip makinaları ile en yüksek kalite standartlarında ve yüksek üretim kapasitelerinde ürünler sunmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını ve memnuniyetini sağlamak amacıyla, sahip olduğu toplam kalite ve ERP/MRP yönetim sistemi, sürekli iyileştirmeye dayanan kesintisiz bir hizmet sağlamaktadır.

Lava müşterilerine yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin yanında; uzun soluklu iş ortaklığı, yüksek performans, en yüksek kalitede servis, lojistik, üretimde esneklik, mühendislik hizmetleri sunmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakaret içerikli ve ahlaka aykırı yorumların yayınlanmasına izin verilmez. Lütfen yorumlarınızı yazarken dikkatli olun. Lezzetist Yönetimi