İSTANBUL- Dorak Holding’in turizmdeki gücü, Vedat Başaran’ın Türk mutfağındaki hünerinin birleşmesi sonucu oluşan Eminönü’ndeki SurPlus Restoran seçkin konukların katılımıyla hizmete açıldı.
Tarihi Zindan Han’ın teras katında 550 kişilik salonda hizmet veren SurPlus Restoran’ın diğer katlarında mücevher ve hediyelik eşya mağazaları bulunuyor
Panoramik tarihi yarımada başta olmak üzere İstanbul’un simgelerini tek bir noktadan gören SurPlus Türk mutfağının seçkin lezzetlerini sunuyor.
Konuklara Maraş’ın yaprak tarhanasından Sivas tuzuna, İhsangazi’nin Siyez bulgurundan Divriği’nin obruk peynirine, Avanos’un kara üzümünden Afyon kaymağına kadar Türkiye’nin dört bir yanından gelen özel tatlar ikram edildi
Tarihi Zindan Han’ın teras katında 550 kişilik salonda hizmet veren SurPlus Restoran’ın diğer katlarında mücevher ve hediyelik eşya mağazaları bulunuyor
Panoramik tarihi yarımada başta olmak üzere İstanbul’un simgelerini tek bir noktadan gören SurPlus Türk mutfağının seçkin lezzetlerini sunuyor.
Konuklara Maraş’ın yaprak tarhanasından Sivas tuzuna, İhsangazi’nin Siyez bulgurundan Divriği’nin obruk peynirine, Avanos’un kara üzümünden Afyon kaymağına kadar Türkiye’nin dört bir yanından gelen özel tatlar ikram edildi
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Hakaret içerikli ve ahlaka aykırı yorumların yayınlanmasına izin verilmez. Lütfen yorumlarınızı yazarken dikkatli olun. Lezzetist Yönetimi