Lezzetist Türk Mutfağı'nın lezzetinin dergisidir

19 Mart 2014 Çarşamba

Electrolux yeni nesil ürünleri ile TUSİD'de idi

İSTANBUL- Dünyanın önde gelen endüstriyel mutfak ve çamaşırhane ürünleri markalarından Electrolux Profesyonel, ileri teknoloji yeni nesil ürünleri ile TUSİD fuarın idi. Hem ev pazarı hem de endüstriyel mutfak ve çamaşırhane ürünlerinde dünyanın önde gelen markalarından Electrolux, ileri teknoloji, yeni nesil profesyonel ürünlerini geçtiğimiz hafta sona eren Hostech by TUSİD fuarında turizm profesyonellerine sergiledi.

Electrolux Profesyonel Türkiye Ülke Müdürü Semih Orcan, fuarda birçok yeni ürünle müşterilerin karşısında olduklarını söyleyerek şöyle devam etti. “Modüler pişirme grubu serilerimiz, yeni çamaşır makinelerimiz, yeni nesil fırınlarımız var. Bu yeniliklerle profesyonellerin karşısındayız. Son üç yılda Electrolux çok büyük gelişmeler kaydetti ve büyüme gösterdi. 2014 yılı biraz siyasi ve ekonomik zorlukları içinde barındırıyor ama büyüme trendinin devam edeceğini zannediyorum. Genellikle Türkiye’de konaklama ve ağırlama sektörü, Türkiye büyümesinin ortalamasının üzerinde bir büyüme gösteriyor. Biz de bu büyümenin içinde, şirket olarak özel bir yerde olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle de sektörün orta üst ve üst segmentlerinde çok başarılı bir performans gösteriyoruz. Müşterilerin tercihleri bize doğru yöneliyor. Bundan çok mutluyuz.”

Tek marka altında komple ve yüksek performanslı mutfaklar sağlayabilen Electrolux Profesyonel, iki yılda bir yapılan TUSID fuarına sürekli katılan firmalardan biri. Electrolux Profesyonel Türkiye Ülke Müdürü Semih Orcan, 1988 yılında 1000 m2 de ilki yapılan fuarın 2014 de 60 000 m2 ve 750 ye yakın uluslar arası ziyaretçiye ulaşmasını sektörün başarısı olarak değerlendiriyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakaret içerikli ve ahlaka aykırı yorumların yayınlanmasına izin verilmez. Lütfen yorumlarınızı yazarken dikkatli olun. Lezzetist Yönetimi