İSTANBUL -İlk kez ABD'de uygulanan Dry Aged yönteminin
Türkiye'deki öncüsü S-2000... Etlerin %80-%86 arasında nem ve 0 derecelik
dolaplarda 21 ila 27 gün arasında kemikli olarak dinlendirilmesi işlemine Dry Aged
deniliyor. Dry Aged yöntemi, etin hem yumuşak olmasını hem de daha aromatik
kokmasını sağlıyor. Özel şartlar altında dinlendirilen etin bir miktar su
kaybedip hafiflemesine Dry Aged Beef deniliyor.
Türkiye'nin önde gelen Steakhous'larından
Butcha, Nusret ve Özgür Şef'in Dry Aged dolapları ve mutfakları S-2000 imzasını
taşıyor...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Hakaret içerikli ve ahlaka aykırı yorumların yayınlanmasına izin verilmez. Lütfen yorumlarınızı yazarken dikkatli olun. Lezzetist Yönetimi