Lezzetist Türk Mutfağı'nın lezzetinin dergisidir

23 Mart 2014 Pazar

Dry Aged dolapları S-2000 imzası taşıyor

İSTANBUL -İlk kez ABD'de uygulanan Dry Aged yönteminin Türkiye'deki öncüsü S-2000... Etlerin %80-%86 arasında nem ve 0 derecelik dolaplarda 21 ila 27 gün arasında kemikli olarak dinlendirilmesi işlemine Dry Aged deniliyor. Dry Aged yöntemi, etin hem yumuşak olmasını hem de daha aromatik kokmasını sağlıyor. Özel şartlar altında dinlendirilen etin bir miktar su kaybedip hafiflemesine Dry Aged Beef deniliyor.
Türkiye'nin önde gelen Steakhous'larından Butcha, Nusret ve Özgür Şef'in Dry Aged dolapları ve mutfakları S-2000 imzasını taşıyor...
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakaret içerikli ve ahlaka aykırı yorumların yayınlanmasına izin verilmez. Lütfen yorumlarınızı yazarken dikkatli olun. Lezzetist Yönetimi